Tarvittaessa mallinnan suunnittelukohteen 3D- mallinnuksella, jolloin tila ja siinä käytettävät materiaalit ja kalusteet tarkentuvat mielikuvien ja materiaalimallien sijaan valokuvamaisina kuvina.

Tilan hahmotus helpottuu ja esimerkiksi seinälle tuleva tapetti ja värit hahmottuvat selkeästi.

Käyttäjälähtöinen sisustussuunnittelu perustuu asiakkaan tarpeiden huomioimiseen ja kunnioittamiseen ja mahdollistaa ennen kaikkea tilan hyödyllisyyden, käytettävyyden ja miellyttävyyden. Kun suunnittelu tapahtuu vuorovaikutuksessa tilan käyttäjän kanssa, on lopputuloksena käyttäjänsä näköinen kodikas tila.

Suunnittelijan tehtävänä on ideoida tiloja yhdessä asiakkaan kanssa sekä koota ideoista ja materiaaleista harmoninen ja toimiva kokonaisuus. Värien käyttö, materiaalien kestävyys ja harkitut kalusteet takaavat yksilöllisen suunnitelman.

Kun sisustus on alusta asti suunniteltu yhteistyössä käyttäjän kanssa, on lopputulos aikaa kestävä ja onnistunut.

Elsa Vuoskoski
sisustussuunnittelija SI
044 504 0714
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsinginkatu 15
20500 Turku


www.sisustussuunnittelijat.com

Sisustussuunnittelun tuntihintamme yksityisasiakkaille on 85 €/h. Tuntiperusteinen työ sopii hyvin remonttiprojekteihin ja rakennushankkeisiin, jotka kestävät pitkään ja alussa voi olla vaikea määritellä, kuinka paljon ja mihin kaikkeen apua tarvitsee. Annamme aina tarkan arvion projektiin kuluvasta ajasta.

Kiinteä projektihinta taas sopii selkeästi määriteltävään kokonaisuuteen, esimerkiksi pieneen remonttiin tai sisustuksen uudistamiseen muutamassa huoneessa. Tällöin sovitaan etukäteen, mitä kaikkea suunnitteluun kuuluu, esimerkiksi käytettävät materiaalit, värit, kalusteet, tekstiilit ja valaisimet. Kiintokalustesuunnittelu voi sisältyä projektiin tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä niin teen tarjouksen suunnittelusta!